marți, 22 decembrie 2009

NO TITLE.

...unii ar spune ca scriu o data pe luna...altii ar spune ca scriu doar atunci cand am despre ce. Ei bine, eu spun ca scriu atunci cand am chef! As putea spune foarte usor "atunci cand am timp" dar as fi o ipocrita, pentru ca eu nu am timp. Si da, nu am timp la propriu. Stau suspendata intr-un vid unde nu am nici ora, nici minute, nici data, nici vara, nici soare, nici tic-tac..si nici orice altceva lumesc. Si mi-e bine aici, in vidul asta, imbratisata de niste brate nu pe atat de puternice pe cat ar trebui, dar timide si calde ca o atingere boreala pe obrazu-mi fin, jucandu-se apoi cu degetele mici prin parul meu nu chiar atat de negru, dar nici chiar atat de lung.
de ce sa evadez, cand "evadez" nu este cuvantul potrivit? Da, as putea sa fug, dar as fi o lasa, si nu ma las cuprinsa de reflux nici macar dimineata, cand frenezia aia absoluta din noapte ia sfarsit si ma trezesc acolo, goala, inca imbratisata, impartind o perna nici chiar atat de mica, dar nici prea moale, lasandu-ma devorata de niste ochi seducatori, insetati de buzele mele nici prea rosiatice, dar nici suficient de amare...
Imbatata de acelasi amor dulce imi despletesc drumurile si raman aici, in vid, inca o vreme, nici prea putina, dar nici suficient de multa, pentru ca prefer sa dorm atunci cand NU AM TIMP.

2 comentarii:

Erca spunea...

dar de obicei majoritatea incearca sa "evadeze",fara sa isi dea seama ca acest "nu am timp" te poate trimite oriunde,in orice fel,oferindu-ti atat imagini din trecut cat si din viitor.

Anonim spunea...

Nu ai tigari.